DL YAPI


SÜREKLİ GELİŞME VE İYİLEŞTİRME İLKESİ DOĞRULTUSUNDA ULUSAL VE ULUSLARARASI STANDARTLARIN BELİRLENDİĞİ ŞARTLARDA EN İYİ HİZMETİ VERMEK TEMEL POLİTİKAMIZDIR.

Müşteri memnuniyetini esas alan anlayış ile verdiğimiz hizmetin

kalitesinden tüm çalışanlar sorumludur. Sürekli gelişme ve iyileştirme

ilkesi doğrultusunda ulusal ve uluslararası standartların belirlendiği

şartlarda en iyi hizmeti vermek temel politikamızdır.

Faaliyetlerimiz 2009 yılında kamu ve kuruluşlarılınca 4734 sayılı ihale kanununa göre ihaleye çıkarılan yapım işlerine katılmak suretiyle başladık. Gerek kamuda ve gerekse özel sektördeki yapım işlerinde planlama ve üretimde en önemli aktörün mühendis olduğu gerçeği, bir inşaat mühendisi olarak davranış modelim olmuştur. 

İzmir Karşıyaka merkez ofisimizde alanında uzmanlaşmış arkadaşlardan planlama bölümü oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Yoğun olarak yaptığımız çalışmalarımızın netcesinde inşaat ihalelerinde çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Gelinen nokta itibariyle bünyemizde; kamu özel sektöre ait yapım işleri maliyet analizleri ve buna bağlı olarak tekliflerin hazırlanması rasyonel biçimde yapılabilmektedir. Çok emek verilerek hazırlanan teklifler sayesinde işler de alınabilmektedir. 

Bilgimiz ve tecrübelerimiz doğrultusunda sözleşme aşamasında getirilen inşaat işlerinin üretimi için ise konusunda iyi yetişmiş mühendis arkadaşların liderliğinde imalatlar yapılmaktadır. Şantiyelerimizde her türlü iş güvenliği ve işçi sağlığı tedbirleri azami seviyede alınmakta, çalışanlarımıza bu konularda eğitim verilmektedir. 

Taahhüdümüz altında tamamladığımız ve devam eden işler yüz akımız olarak yapılmış ve yapılmaktadır. Yapım sırasında özel kalıp sistemi kullanılan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen Alaybey-Bostanı iskelesi arası kronman betonu yenilenmesi işi süresinden önce tamamlayarak teslim ettiğimiz işlerdendir. Yine İzmir limanı 50.000 m2 istifleme sahasının betonlanması ve aydınlatılması işi de süresinden önce eksiksiz tamamladığımız işlerdendir. 

Halen devam eden işlerimizden tüprag Efemçukuru barajı işimizde de özel kalıp sistemi kullanılmaktadır. Kemalpaşa Belediyesine ait kafeterya binası, gösteri merkezi ve süs havuzu yapım işinde de teknolojik malzemeler kullanılmaktadır. 

İnşaat mühendisi olarak en önemli görevim sağlam yapı üretmek olduğu bilinciyle çalışmaktayım. 

Saygılarımla…

DL İNŞAAT A.Ş.